Evenimente, noutăți

Lansarea noului site al bibliotecii
 

Anunțăm cu bucurie lansarea în data de 31 iulie a.c. a noului site al bibliotecii. Pentru acest proiect, am efectuat investigații atente pe site-urile bibliotecilor universitare din România. Am studiat și conținutul site-urilor unor prestigioase biblioteci universitare din SUA și Marea Britanie. 

Noul site vine cu multe elemente noi, de actualitate și o cromatică placută. Facem precizarea că încă lucrăm la conținutul unor pagini web. Secțiunea "Domenii" nu este acoperită deocamdată, dar acolo utilizatorii vor găsi resurse care pot fi de folos, grupate pe categorii. Secțiunea "Resurse" oferă puncte de acces la cele mai utilizate surse de informații necesare pentru dezvoltarea unei cercetări. Secțiunea "Cercetare" este elementul de noutate pe care îl punem la dispoziția utilizatorilor noștri. Căutarea, evaluarea și citarea informațiilor sau publicarea rezultatelor de cercetare sunt câteva dintre temele abordate în cadrul acestei secțiuni. Pentru interacțiunea online am venit cu formulare Google pentru referințe prin e-mail, solicitări de bibliografii sau livrare electronică de documente.

Reușita acestui proiect se datorează încă o dată colaborării dintre bibliotecă și Direcția de informatizare. Ne dorim un site dinamic în care conținutul să fie actualizat periodic în funcție de feedback-ul primit. Adăugați sugestia dumneavoastră în pagina de "Contact" și noi vom căuta soluții prin intermediul cărora să ne aliniem solicitărilor formulate. Vă invitam să răsfoiți paginile site-ului bibliotecii și nu ezitați să ne transmiteți părerea dumneavoastră!