Asistența tehnică​

Servicii de imprimare

Bibliotecarii din sălile de lectură sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a oferi suportul în tipărirea de documente. Acest lucru se face respectând regulamentul serviciilor pentru utilizatori, cu referire la taxele bibliotecii.

 
Servicii de fotocopiere

Bibliotecarii din sălile de lectură sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a oferi asistență privind utilizarea copiatoarelor. Fotocopierea documentelor se va face în condițiile respectării dreptului de autor.

 
Servicii de scanare

Bibliotecarii din sălile de lectură își oferă suportul privind furnizarea serviciului de scanare a documentelor. Acest serviciu presupune scanarea parțială de publicații (capitole de cărți sau articole de reviste), în condițiile respectării dreptului de autor.

 
Servicii de digitizare

Digitizarea documentelor este asigurată de:

  • bibliotecarul din cadrul Compartimentului de digitizare și prezervare a documentelor electronice - pentru utilizatorii din localitate;
  • bibliotecarul din cadrul Compartimentului de Împrumut interbibliotecar - pentru utilizatorii din țară care apelează la serviciul similar al unei biblioteci partenere din localitate.

În cazul în care utilizatorul folosește documentul digitizat în scopul realizării unei cercetări, acesta trebuie să completeze un formular de livrare electronică a documentelor.

În cazul în care utilizatorul are drept de autor asupra documentului care urmează să fie digitizat și dorește să îl pună la dispoziția publicului, prin intermediul depozitului digital ARTHRA, acesta trebuie să completeze un formular de înregistrare în acest depozit.

 
Servicii de asistență privind utilizarea bazelor de date abonate

Dacă întâmpinați probleme privind accesul la bazele de date abonate, folosiți lista de întrebări frecvente de pe site-ul furnizorului. Dacă nu ați găsit răspunsul căutat, trimiteți e-mail la una din adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Dacă ați uitat parola de conectare în contul de acces mobil, încercați recuperarea ei, prin indicarea adresei de e-mail cu care v-ați înregistrat și transmiterea mesajului către Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Dacă ați intrat în cont și nu puteți accesa resursele abonate, contactați Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Dacă întâmpinați probleme de configurare a unei conexiuni VPN trimiteți e-mail la una din adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Dacă întâmpinați probleme de acces privind contul instituțional, contactați Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..