Evenimente, noutăți

Inaugurarea noului sediu central al bibliotecii

Marți, 21 martie a.c., va avea loc festivitatea de inaugurare a sediului central al Bibliotecii Universității "Dunărea de Jos" din Galați. Clădirea se află în incinta Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor. Investiția a început în toamna anului 2021. 

Pentru amenajarea spațiilor bibliotecii au fost achiziționate obiecte de mobilier și echipamente de calcul moderne. În holul bibliotecii a fost amenajat un terminal de informare de tip infodesk, care va putea fi folosit de utilizatori pentru consultarea resurselor bibliotecii. Televizoarele, ecranul de proiecție și videoproiectorul au fost achiziționate cu scopul de găzdui evenimente și pentru a mediatiza colecțiile și serviciile bibliotecii.

Sala de lectură de științe economice și umaniste va găzdui și un eveniment în cadrul căruia vor fi decernate premii foștilor profesori care au avut contribuții importante în dezvoltarea universității. Programul complet al evenimentelor dedicate celor 75 de ani de la înființarea învățământului superior gălățean poate fi consultat aici.